Logo-Kenamju-blauw1

De ambitie om het maximale uit mijn judocarrière te halen heeft er voor gezorgd dat mijn leventje in de afgelopen maanden aardig op zijn kop is gezet. In de zomer heb ik afscheid genomen van Heerenveen, waar ik 4 jaar met veel plezier heb gewoond en ben verhuisd naar Haarlem om bij Kenamju te gaan judoën.

Via de club heb ik een huisje aan de rand van het centrum gehuurd, waar ik prima kan wonen tot ik een ander appartement heb gevonden.

IMG_6629

In Haarlem bleek dat ik daar niet verder kon met mijn MER studie, maar dankzij mijn propedeuse en een nog even snel gehaald VWO-wiskunde certificaat ben ik toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam, waar ik als topsporter Economie & Bedrijfskunde ga studeren.

Universiteit van Amsterdam

Eerder dit jaar ben ik  van kledingsponsor veranderd, al een tijdje judo ik nu in de Superstar pakken van Fighting Films.

Fighting Films logo

Na de verhuizing heb ik een paar dagen vakantie genomen, Dance Valley even meegepakt, het strand van Bloemendaal en Haarlem zelf een beetje leren kennen. Daarna heb ik de training weer vol opgepakt. Ik ben hard aan het trainen en ik voel dat het de goede kant op gaat. Nu is het belangrijk dat ik op tijd helemaal fit ben voor het eerste grote toernooi van dit najaar, de Grand Prix van Zagreb op 12 september (-66kg).

GP Zagreb 2014

Tenslotte ben ik gevraagd om dit seizoen te judoën voor het, in de Duitse Landesliga uitkomende Remscheider TV. Dit ambitieuze team is de afgelopen twee jaar twee keer gepromoveerd en wil ook dit jaar weer verder omhoog. De eerste wedstrijdronde is op zondag 31 augustus. 

Remscheider TV