European Club Championships 2014, Hoofddorp 20 december 2014

EEC 2014 Team Kenamju

Om mijn Olympische droom te verwezenlijken besloot ik afgelopen zomer de overstap te maken naar Haarlem. Via Judo de Liemers, Judoteam Bijsterbosch & JTS Heerenveen kwam ik zo uiteindelijk terecht bij Topjudo Kenamju. Ik had geen idee bij wat voor een geweldige club ik terecht was gekomen, maar gaandeweg de afgelopen maanden werd me dat duidelijk, met als absoluut hoogtepunt de European Club Championships 2014 in Hoofddorp. Wat een superdag was dat. Alles wat sport zo mooi maakt was aanwezig. Een uitverkocht huis, een vlekkeloze organisatie, sfeer, spanning, sensatie, wereldtoppers en prachtige ippons. Dit was echte reclame voor Judo, Kenamju en voor Nederland.

ECC 2014 Victory

ECC 2014 2nd game

 

 

 

 

 

 

 

Voor mij was het een grote eer om deel uit te mogen maken van het team van Kenamju. Met drie overwinningen kon ik bijdragen aan het behalen van de finale. Het was zo jammer dat we het goud niet pakten, dat was de enige terechte beloning geweest voor de club en de groep vrijwilligers van Kenamju die met hart en ziel dit fantastische toernooi hebben georganiseerd. 

 

EEC 2014 Kenamju teams

Het was een moeilijk besluit om na vier jaar Friesland en met name mijn vrienden te verlaten. Maar in Haarlem werd ik al snel opgenomen in een hechte groep waar alles gericht is op topprestaties.

 

 

 

 

 

EEC 2014 Happy

De ECC 2014 was een onvergetelijke afsluiting van het seizoen 2014 en ik heb er alle vertrouwen in dat 2015 een topjaar gaat worden.